Saturday, February 18, 2012

Where Heaven Touches The Earth


Monday, February 13, 2012


Q1. In which battle did Napoleon die?
Ans: his last battle
Q2. Where was the Declaration of independence signed?
Ans: At the bottom of the page
Q3. River Ravi flows in which state?
ans: Liquid
Q4. What is the main reason for divorce?
ans: ...Marriage 
Q5. What is the main reason for Failure?
Q6. What can you never eat for breakfast?
ans: Lunch and Dinner 
Q7. What looks like Half an Apple?
ans: the other Half. 
Q8. If you throw a red stone into the blue sea what it will become?
ans: It will simply become wet 
Q9. How can a man go eight days without sleeping?
ans: No problem, he sleeps at night. 
Q10.How can you lift an elephant with one hand?
ans:You will Never find an elephant that has only one hand... 
Q11. If you had three apples and four oranges in one hand and four apples and three Oranges in other hand, what would you have?
Ans: Very large hands. 
Q12. If it took eight men ten hours to build a wall, how long would it take four men to build it?
ans: No time at all, the wall is already built. 
Q13. How can you drop a raw egg onto a conrete floor without cracking it?
ans: Any way you want, concrete floors are very hard to crack. 

Sunday, February 12, 2012

Nice story

A turtle family decided to go on a picnic.
Turtles, being naturally slow about things, took seven years to preparefor their outing.
Finally the turtle family left home looking for a suitableplace. Duringthe second year of their journey they found a place ideal for them at last!For about six months they cleaned the area, unpacked the picnic basket,and completed the arrangements. Then they discovered they had forgottenthe salt.
A picnic without salt would be a disaster, they all agreed.
Aftera lengthy discussion, the youngest turtle was chosen to retrieve the saltfrom home. Although he was the fastest of the slow moving turtles, thelittle turtle whined, cried, and wobbled in his shell. He agreed to goon one condition: that no one would eat until he returned. The family consentedand the little turtle left.
Three years passed and the little turtle hadnot returned. Five years... six years...then on the seventh year of hisabsence, the oldest turtle could no longer contain his hunger.
He announcedthat he was going to eat and begun to unwrap a sandwich. At that pointthe little turtle suddenly popped out from behind a tree shouting, "See!I knew you wouldn't wait. Now I am not going to go get the salt."