Thursday, April 26, 2007

10 most stupid questions people usually ask in obvious situations


10 most stupid questions people usually ask in obvious situations.

1. At the movies: When you meet acquaintances/friends...
Stupid Question:-

Hey, what are you doing here?
Answer:-

Dont u know, I sell tickets in black over here..


2. In the bus: A heavy lady wearing pointed high-heeled shoes steps on your feet...
Stupid Question:-

Sorry, did that hurt?
Answer:-

No, not at all, I'm on local anesthesia.....why don't you try again.


3. At a funeral: One of the teary-eyed people ask...
Stupid Question:-

Why, why him, of all people.
Answer:-

Why? Would it rather have been you?


4. At a restaurant: When you ask the waiter
Stupid Question:-
Is ! the "Butter Paneer Masala" dish good??
Answer:-
No, its terrible and made of adulterated cement. We occassionaly also spit in it.


5. At a family get-together: When some distant aunt meets you after years...
Stupid Question:-
Munna, Chickoo, you've become so big.
Answer:-
Well you haven't particularly shrunk yourself.


6. When a friend announces her wedding, and you ask...
Stupid Question:-
Is the guy you're marrying good?
Answer:-
No,he's a miserable wife-beating , insensitive lout...it's just the money.


7. When you get woken up at midnight by a phone call...
Stupid Question:-
Sorry. were you sleeping?
Answer:-
No. I was doing research on whether the Zulu tribes in Africa marry or not. You thought I was sleeping....you dumb witted moron.


8. When you see a friend/colleague with evidently shorter hair...
Stupid Question:-
Hey have you had a haircut?
Answer:-
No, its autumn and I'm shedding......


9. At the dentist when he's sticking pointed objects in your mouth...
Stupid Question:-
Tell me if it hurts?
Answer:-
No it wont. It will just bleed.


10. You are smoking a cigarette and a cute woman asks...
Stupid Question:-
Oh, so you smoke.
Answer:-
Gosh, it's a miracle .......it was a piece of chalk and now it's in flames!!!


No comments: